пʼятниця, 09 лютого 2024 11:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов розповів про смерть племінника й поранення похресника на фронті

Данілов розповів про смерть племінника й поранення похресника на фронті
Данілов відверто розказав про загибель племінника на фронті й тяжке поранення похресника на передовій. Фото: twitter.com/OleksiyDanilov

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов не розуміє, як можна про щось домовлятися з Росією після такої кількості жертв.

Він заявив, що у нього на фронті загинув племінник, а похреснику відірвало частину ноги, передає "Бабель".

"Це ціна. Я не розумію, як про щось домовлятися з росіянами. У нас тисячі людей у країні, які втратили своїх близьких. Якщо ми не розв'яжемо це питання, то залишимо його своїм нащадкам, я цього не хочу", - сказав Данілов.

Він уперше відверто розповів про загибель племінника на фронті у Харківській області у січні 2024 року й про тяжке поранення похресника на передовій того ж місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських військовополонених не було в російському Іл-76 - Данілов

У вересні 2023 року секретар РНБО говорив, що два його сини служать у лавах Збройних сил України.

Раніше у мережі активно поширювали інформацію, що сини Данілова призовного віку нібито перебувають за кордоном. Це активно розкручувала російська та проросійська пропаганда.

Загальні бойові втрати російських окупантів на 9 лютого склали 393 290 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 910 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Данілов розповів про смерть племінника й поранення похресника на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі