середа, 19 листопада 2008 12:14

Черновецький продасть автомобілі своїх чиновників на аукціоні

Мер Києва Леонід Черновецький вирішив організувати аукціон із продажу службових автомобілів чиновників Київської міської державної адміністрації 28 листопада.

Про це повідомила прес-служба міськадміністрації.

"Аукціон із продажу службових автомобілів чиновників Київської держадміністрації призначений на 28 листопада цього року", - сказано в повідомленні.

Місце й час проведення аукціону прес-служба не уточнила.

Київміськадміністрація вирішила продати на аукціоні 18 службових автомобілів своїх чиновників, виставивши частину з них біля адмінбудівлі мерії.

Киеїврада вирішила з 1 листопада компенсувати витрати керівництва Київради й Київміськадміністрації за використання особистих легкових автомобілів у службових цілях.

Раніше з ініціативи Черновецького Київрада вирішила продати на аукціоні майно комунального підприємства "Автотранспортне підприємство Київради".

Мер вважає продаж службових машин мерії свідченням його боротьби з корупцією.

Черновецький має намір особисто брати участь в аукціоні, зокрема в купівлі автомобіля ГАЗ-14 ("Чайка") колишнього першого секретаря ЦК КПУ Володимира Щербицького, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький продасть автомобілі своїх чиновників на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі