понеділок, 24 серпня 2020 02:00

Це шлях в нікуди: МЗС України відповіло на реакцію Білорусі щодо заяви Зеленського

Це шлях в нікуди: МЗС України відповіло на реакцію Білорусі щодо заяви Зеленського
У МЗС бажають Білорусі гідно пройти всі випробування, зміцнити свою незалежність і демократію

Міністерство закордонних справ України відреагувало на різкі заяви зі сторони зовнішньополітичного відомства Республіки Білорусь.

"Для нас Білорусь – сусідня держава, з якою ми завжди прагнули і прагнемо дружніх відносин. Розуміємо емоційну перевантаженість колег з білоруського МЗС, але радимо не відкидати цінних дружніх порад", – сказано у заяві українського міністерства.

У МЗС також додали, що: "Досвід української Революції Гідності вчить саме тому, що не слухати думку суспільства і порад друзів, а натомість торувати собі шлях вперед кийками – це шлях в нікуди. Ми щиро бажаємо Білорусі гідно пройти всі випробування, зміцнити свою незалежність і демократію".

Раніше у МЗС Білорусі відповіли на слова президента Володимира Зеленського про вибори в країні.

"У цей відверто непростий для нашої країни момент хотілося б відчути якусь підтримку або хоча б розуміння, а не слухати вже заїжджені з усіх боків поради. Зараз точно ми не потребуємо їх", - заявили у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «Це шлях в нікуди: МЗС України відповіло на реакцію Білорусі щодо заяви Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі