субота, 13 липня 2013 12:43

"Це буде тіньовий уряд політичних клоунів" - нардеп про ініціативу "Свободи"

"Це буде тіньовий уряд політичних клоунів" - нардеп про ініціативу "Свободи"
Фото: podrobnosti.ua

Перший заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що "Свободі" не варто створювати тіньовий уряд, бо це буде "уряд політичних клоунів". Таку думку він висловив у коментарі Gazeta.ua.

"Я не бачу там професійно підготовлених людей, які можуть думати державними категоріями і очолювати галузі народногосподарського комплексу країни. Там, окрім бандитів, більше нікого немає. Вони здатні виламати двері, спиляти забори, бити людей, головою об стіну битися, кричати в парламенті до поросячого визгу, штурмувати Київраду. Це бандити із великої дороги", - висловив думку Чечетов.

Окрім того, він зауважив, що якщо виникає подібна ініціатива, то вона має бути загальна для всієї опозиції.

"Опозиція має робити єдиний опозиційний уряд. Коли ми були в опозиції – у нас був єдиний опозиційний уряд, його очолював Віктор Федорович Янукович, туди запрошували журналістів, ми засідали, обговорювали питання, давали рекомендації уряду", - додав він.

"У "Свободи" один потенціал – кричати, боротися, але не спостерігати. Це смішно, навіть. Який там уряд? Це буде тіньовий уряд політичних клоунів", - наголосив політик.

Нагадаємо, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" прийняло рішення формувати уряд національної альтернативи. Організацію роботи та керівництво урядом національної альтернативи доручено заступникові голови "Свободи", нардепу Олександру Сичу.

Зараз ви читаєте новину «"Це буде тіньовий уряд політичних клоунів" - нардеп про ініціативу "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі