понеділок, 29 травня 2023 15:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов: наша відповідь не забариться, скоро всі все побачать

Буданов: наша відповідь не забариться, скоро всі все побачать
Відповідь на ворожі атаки не забариться, сказав начальник ГУР Кирило Буданов. Фото: gur.gov.ua

Чергова спроба терористичних дій Російської Федерації вкотре зазнала поразки.

Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, повідомляє Gazeta.ua.

"Усі ті, хто у Російській Федерації до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити – це не так. Усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу", – заявив начальник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після ворожих ударів Кулеба звернувся до Заходу

"Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, – ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать", – сказав Буданов.

29 травня Росія вдруге за добу завдала ракетного удару по Україні. Ворог випустив 11 ракет "Іскандер-М" та "Іскандер-К" з північного напрямку.

Вночі ворог випустив до 40 крилатих ракет Х-101/Х-555 з дев'яти літаків з району Каспійського моря. Також атакував близько 35 іранськими безпілотниками Shahed-136/131. Повітряні сили ЗСУ знищили 37 ракет і 29 дронів.

Зараз ви читаєте новину «Буданов: наша відповідь не забариться, скоро всі все побачать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі