субота, 27 квітня 2013 06:19

Боснійського президента заарештували за хабарництво

Боснійського президента заарештували за хабарництво
Фото: e-79.com

Президента Боснійсько-Хорватської Федерації Живко Будіміра затримали за хабарництво. Керівника автономного регіону, що входить до складу Боснії та Герцеговини, впіймали на гарячому у місті Мостар під час отримання хабарів в обмін на дарування амністії в'язням.

У рамках антикорупційної операції поліція затримала ще 19 інших боснійських чиновників. Тепер прокуратура має ухвалити рішення про висунення можновладцям звинувачень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Путіна розповів, де краще українським гастрабайтерам: "Люди вже наїздилися і в Європу, і в Росію"

Живко Будімір нещодавно опинився у центрі політичної кризи. Президент Боснійсько-Хорватської Федерації відмовлявся затвердити пропонований новий склад уряду та гальмував процес призначення суддів до Конституційного суду.

Правоохоронці провели обшуки в офісах президента та міністрів, а також у помешканнях низки посадовців. Спецоперація силовиків тривала шість годин, і стала найбільшою антикорупційною облавою в історії Боснії та Герцеговини.

Зараз ви читаєте новину «Боснійського президента заарештували за хабарництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі