вівторок, 29 жовтня 2019 10:14

Богдан зробив дивну заяву про "розраховану на росіян позицію"

Богдан зробив дивну заяву про "розраховану на росіян позицію"
Богдан висловився про "формулу Штайнмаєра". Фото: Назар Мазилюк, "УП".

На ситуацію з війною Росії проти України можна вплинути зсередини РФ, щоб росіяни почали задаватися питанням "а чому ми поводимося неадекватно?".

Такі міркування озвучив керівник ОП Андрій Богдан, повідомляє "Українська правда".

Він заявив, що нібито через ЗМІ РФ росіяни накручені дуже вороже до України і вважають українців якоюсь негативною нацією, націоналістами.

"І в позиції, коли ми відкриті, ми хочемо і йдемо назустріч. А Росія, керівництво Росії противиться, і аргументації, чому це відбувається, немає, - з того боку вже почнуться питання: а чому ми поводимося неадекватно?" - каже Богдан.

"Зі "формулою Штайнмаєра" є рух до миру – ми демонструємо його публічно: і для України, і для зовнішнього світу. І протилежній стороні, Росії, потрібно якось відповідати. Тому що позиція "я нічого не чую, я нічого не бачу" не сприймається середовищем навіть всередині Росії. І взагалі треба розуміти, що наші активні дії, наша миролюбна позиція розрахована не тільки на міжнародне середовище. Вона розрахована на громадян Росії", - сказав Богдан.

В ЄС назвали Богдана небезпечним і попередили про диктатуру Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Богдан зробив дивну заяву про "розраховану на росіян позицію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі