неділя, 30 жовтня 2022 22:31

Блокування іранської зброї для Росії: Данілов розповів, як вирішується питання

Блокування іранської зброї для Росії: Данілов розповів, як вирішується питання
Україна працює над тим, щоб перекрити Росії канал поставок з Ірану. Фото: glavcom.ua

Питання щодо блокування поставок іранського озброєння для російських окупантів на цей час знаходиться на особистому контролі президента України Володимира Зеленського.

На сьогодні це одне з найважливіших питань на порядку денному для України, розповів секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі Національного марафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Сьогодні йдуть певні процеси, певні переговори. Я не хотів би зараз про них оголошувати" - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вербує на війну елітних афганських військових. Іран допомагає – ЗМІ

За словами Данілова, зараз основне завдання - повністю виключити атаки українських міст і військових позицій іранськими боєприпасами або будь-якими іншими засобами ураження, які Іран може надати РФ. Питання знаходиться на персональному контролі президента.

Також, зазначив Данілов, якщо Іран продовжить поставляти озброєння Росії, для нього дуже сильно ускладниться ситуація на міжнародній арені.

З 13 вересня сили оборони України збили понад 300 дронів-камікадзе, які постачає Іран. Іранські інструктори знаходяться в Білорусі.

Росіяни вже в листопаді можуть застосувати проти України іранські балістичні ракети малої дальності. Приблизно в цьому місяці вони почнуть отримувати з Ірану перші поставки.

Зараз ви читаєте новину «Блокування іранської зброї для Росії: Данілов розповів, як вирішується питання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі