пʼятниця, 06 грудня 2013 18:00

Більше половини українців не готові до масових акцій протесту - опитування

Більше половини українців не готові до масових акцій протесту - опитування
Фото: news.bigmir.net

Станом на 20 листопада більше половини українців були не готові до масових акцій протесту.

Такими є данні опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), - повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Згідно з результатами опитування, 22% не змогли дати певної відповіді.  22% респондентів відповіли, що готові брати участь в певних акціях протесту, зокрема, 13,4% - в зборі підписів під колективними вимогами і закликами, 12,3% - в санкціонованих мітингах і демонстраціях, 4,5% - в страйках, 3,4% - в несанкціонованих мітингах і демонстраціях, 2,8% - в бойкоті (відмовах виконувати) вирішень адміністрації, органів влади та ін.

КМІС проводив опит 9-20 листопада. Методом інтерв'ю опитані 2011 респондентів, що проживають у всіх областях України (включаючи Київ) і в Криму по вибірці, репрезентативній для населення України у віці від 18 років. Статистична погрішність вибірки (з вірогідністю 0,95 і при дизайн-ефекті 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%.



Зараз ви читаєте новину «Більше половини українців не готові до масових акцій протесту - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі