четвер, 12 грудня 2013 11:29

"Беркут" морально похитнувся — Шкіряк

"Беркут" морально похитнувся — Шкіряк
фото: Сергій Старостенко

Зараз відбувається не просто революція. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній депутат Київради, один із організаторів Євромайдану Зорян Шкіряк.

"Маємо національно-визвольну боротьбу, повстання. Якщо Янукович продовжуватиме діяти в такому ж стилі, це закінчиться Коліївщиною (селянсько-козацьке повстання на Правобережній Україні 1768 року проти шляхетської Польщі. -ред). 11 грудня я злякався за "Беркут" під держадміністрацією. Люди були готові їх рвати. Для них спецназ - це Янукович, Захарченко. У "Беркуті" є більш-менш адекватні люди. Бачив у їхніх очах розгубленість. Вони морально похитнулися. Почали розуміти: робиться щось не те. Якщо раніше чули від них мати, крики: "На колени, мразь!", то зараз - ні. Є там і дикарі. Від них страшенно смердить. У вівторок розмовляв із майором-"беркутівцем". Він каже: "Я же вижу по людям, их не остановишь". Я відповів: "Вместо того, чтобы бандитов ловить, ты какую неделю уже здесь в автобусах воняешь, не досыпаешь? Заради кого? Хряка межигірського, який сидить і сере від страху на своєму золотому унітазі?" - заявив Шкіряк.

Повністю інтерв'ю читайте в "Газеті по-українськи" 13 грудня

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" морально похитнувся — Шкіряк ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі