четвер, 31 жовтня 2013 02:40

"Батьківщині" не сподобались результати президентських виборів у Грузії

"Батьківщині" не сподобались результати президентських виборів у Грузії
Леся Оробець. Фото: rozmova.wordpress.com

Перемога на президентських виборах у Грузії ставленика прем'єр-міністра Бідзіни Іванішвілі, кандидата від урядової коаліції "Грузинська мрія" Георгія Маргвелашвілі розтривожила представників парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

Зокрема, народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Леся Оробець в ефірі телеканалу ТВі заявила, що обрання главою грузинської держави Маргвелашвілі, який не помітний на тлі  Іванішвілі, є поганою тенденцією.

"У мене особисто склалося враження, що рейтинг впізнаванності переможця, тобто здатності правильно назвати ім'я і прізвище кандидата, нижчий, аніж його рейтинг підтримки. Його знають скоріше як людину Іванішвілі, і це – погана тенденція", - зазначила Оробець.

За її словами, це вказує на те, що з публічної політики, тобто з лідера з харизмою Михайла Саакашвілі, Грузія переключилась на людину непублічну.

"Особу, яка знана тим, що вона є людиною Іванішвілі. Така собі заміна публічної політики на політику непублічну. І це є саме по собі тривожним сигналом", – наголосила Оробець.

Нагадаємо, 27 жовтня у Грузії пройшли президентські вибори. На них з великим відривом від опонентів переміг кандидат від урядової коаліції "Грузинська мрія" Георгій Маргвелашвілі.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщині" не сподобались результати президентських виборів у Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі