понеділок, 13 травня 2013 20:22

"Батьківщина" вирішила покарати попередженням депутатів, що не голосували за відставку Азарова

"Батьківщина" вирішила покарати попередженням депутатів, що не голосували за відставку Азарова
Микола Азаров Фото: ru.tsn.ua

Парламентська фракція "Батьківщина" оголосила попередження депутатам, які не голосували за висловлення недовіри уряду Миколи Азарова.

"Відповідно до положення про фракції, оголошено попередження семи депутатам, які не проголосували за відставку уряду", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело у фракції "Батьківщина" після засідання фракції в понеділок.

За це рішення, за словами джерела, проголосувала більшість учасників засідання фракції. Джерело відзначило, що, відповідно до положення про діяльність фракції "Батьківщина", виключення з фракції можливо в результаті декількох порушень і тому "абсолютна більшість у фракції погодилося з тим, щоб винести їм попередження".

Як раніше повідомлялося, Київська міськорганізація "Батьківщини" запропонувала виключити з однойменної парламентської фракції народних депутатів Віталія Данилова, Дениса Дзендзерского, Сергія Фаєрмака, Миколу Мартиненка, Андрія Павелка та Леоніда Сергієнка, які брали участь у голосуванні за відставку уряду.

Згідно з офіційними результатами голосування, при голосуванні за проект постанови про висловлення недовіри Кабінету міністрів 19 квітня в залі засідань Верховної Ради були відсутні 7 депутатів фракції "Батьківщина" - 6 вищезазначених, а також Андрій Шевченко. При цьому Шевченка не пропонують виключати з фракції, оскільки в той день він був у відрядженні.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" вирішила покарати попередженням депутатів, що не голосували за відставку Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі