понеділок, 27 липня 2009 09:32

Балога: Катерина Ющенко просуває Яценюка і впливає на рішення чоловіка

Балога: Катерина Ющенко просуває Яценюка і впливає на рішення чоловіка

Колишній глава президентського секретаріату, член "Єдиного Центру" Віктор Балога заявляє, що народного депутата від НУНС, лідера ініціативи "Фронт змін" Арсенія Яценюка як кандидата в президенти просуває дружина Президента Катерина Ющенко. Про це він заявив в інтерв"ю "Дело".

"Взагалі-то кандидатуру Яценюка слід обговорювати не тільки у зв"язку з "чинником Ющенка", а ще і з "чинником Катерини Михайлівни". Ця жінка унікальна у своєму роді. У неї не відняти її сильних якостей: волі, уміння вникнути, всеїдності. Через ці якості вона брала живу участь майже в кожному рішенні Ющенка. Ось і тепер у неї є два кандидати в президенти: чоловік і Яценюк", - заявив Балога.

За словами Балоги, зараз дружина Президента і її партнери "відіграють активну роль в президентській кампанії "чікагського хлопчика" з Чернівців".

"Саме тому сьогодні ніхто не може упевнено стверджувати, що Ющенко не буде "технічним кандидатом" у Яценюка або навпаки. Думаю, що і вплив ззовні на них, їх мотивацію і лінію поведінки буде вельми відчутним", - відзначив політик.

У теж час на питання, хто вигадав політпроект Яценюка, він заявив: "Та неважливо, хто його вигадав! Він зараз у вищій політичній лізі - значить, у населення є запит".

За словами Балоги, Катерина Ющенко почала "симпатизувати" Яценюку ще, коли він був міністром економіки. "Вона вважає, що Яценюк - людина, на яку можна покластися", - сказав він.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Балога: Катерина Ющенко просуває Яценюка і впливає на рішення чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі