пʼятниця, 02 грудня 2011 17:00

Азарову сподобались "гарные яблоки" на ринку у Львові
12

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров відвідав з робочою поїздкою Львів. Під час свого перебування у місті він відкрив термінал "Риба та морепродукти" на оптовому ринку "Шувар".

Приїхавши до терміналу, Азаров одразу направився до стрічки, яку потрібно було перерізати. Ведучий представив його і проінформував, що зараз відбудеться освячення будівлі. Проте прем'єр-міністр проігнорував це.

"Може, ми переріжемо, а потім ви освятите?", - запитав мер Львова Андрій Садовий.

"Будь ласка", - відповів священик.

Після того у супроводі власника ринку "Шувар" Романа Федишина він пішов оглядати продукцію. Під час оглядин поспілкувався із кількома підприємцями. Потім направився у термінал із овочами та фруктами.

В цей час перед входом в новий термінал проходив молебень та освячення.

"Нормальні ціни", - констатував Микола Азаров.

Вийшовши назовні, охорона підпускала до прем'єр-міністра малими групками людей. Той запитував їх чи все їм подобається. Почувши позитивні відгуки, Азаров сів у автомобіль і поїхав.

Попри заплановані акції протесту, вони не відбулися. Лише близько 20 "свободівців" зустріли Миколу Азарова вигуками "Ганьба!", коли той виїжджав з ринку.

Зараз ви читаєте новину «Азарову сподобались "гарные яблоки" на ринку у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі