пʼятниця, 07 серпня 2015 10:59

Азаров скучив за публічним життям - експерт

Азаров скучив за публічним життям - експерт
Фото: argumentua.com

Екс-прем'єр Микола Азаров шукає спосіб почати говорити з Україною. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Цей карикатурний Комітет порятунку України, який Азаров створив з не менш "перспективним" політиком Ігорем Марковим - спосіб говорити з Україною. Він розраховує, що той електорат Партії регіонів, який тут ще залишився, можна якимсь чином мобілізувати. Планує розіграти якийсь сценарій", - зазначив він.

За словами експерта, Азаров не пов'язує свої плани на майбутнє з Україною. "Поки Україна займатиме левову частку інформаційного простору Росії, на цьому можна будувати певну політику. Микола Янович скучив за публічним життям. Це для нього наркотик. Тому пробує нагадати про себе та бути корисним своїй старій-новій батьківщині - Росії. Хоче там зайняти експертну нішу", - наголосив Цибулько.

"Цей комітет розрахований на російських виборців. Така собі форма вростання в російський політичний клас. Його там приймуть як експерта в українських питаннях. Але він не стане частиною російського політикуму", - додав політолог.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України готує документи на екстрадицію екс-прем'єра України Миколи Азарова. Той створив у Росії Комітет порятунку України.

Зараз ви читаєте новину «Азаров скучив за публічним життям - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі