субота, 02 вересня 2006 12:29

Азаров: деякі кола в Росії не зацікавлені в участі України в ЄЕП

 

Країни-учасники формування Єдиного економічного простору (ЄЕП) не виявляють активності в питанні включення України до цього процесу. Про це повідомив перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров.

- Ви думаєте, що пройшло 3 тижні й Україну закидали проханнями реально приступити до переговорів щодо створення ЄЕП? Жодного листа, жодного дзвінка, жодної ініціативи. Нам не вірять, що це серйозно, що це наша політика на роки, - зазначив Азаров на зустрічі зі студентами і викладачами Національного університету імені Тараса Шевченка в п"ятницю.

Наразі уряд України розробляє програму діяльності на 2006-2011 роки. У проекті програми одним з напрямків роботи виступає активізація формування ЄЕП.

Водночас перший віце-прем"єр-міністр підкреслив, що участь України в ЄЕП доцільна для підтримки економічного розвитку і підвищення якості життя українців до європейського рівня. При цьому він відзначив, що певні кола в Росії не зацікавлені в участі України в ЄЕП і ще раніше йшли на це досить неохоче, повідомляє КореспонденТ.net.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: деякі кола в Росії не зацікавлені в участі України в ЄЕП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі