неділя, 29 грудня 2013 12:41

Автопробіг до "Межигір'я" організував студент

Автопробіг до "Межигір'я" організував студент
Організатор автопробігу до "Межигір'я" Андрій Балан ФОТО: facebook.com

Сьогоднішній автопробіг до резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" організував студент магістратури філософського факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Андрій Балан. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"У понеділок я створив подію у Facebook. У вівторок опозиція кричала, що це організовують провокатори, але завдяки заяві Юлії Тимошенко у середу опозиція долучилася до акції. Я думав, що нас збереться не більше 50 людей."

Сам Андрій прийшов сюди із плакатом "Вітя, ми знаємо дорогу". Людей до метро прибуває. Їх тут кілька сотень. Між собою організатори перемовляються, що сьогоднішній день може стати днем провокацій, тому до "Межигір'я" вони відправляють загони самооборони, аби убезпечитися від цього.

Додамо, що на мітинг принесли чорну труну. Її обмотали чорними стрічками "Вічная пам'ять". Її тримають четверо чоловіків. Кажуть, що понесуть президентові Віктору Януковичу.

Коли люди побачили труну, то почали сміятися і казати, що він туди не поміститься. А дві жінки, які за цим спостерігали, кажуть, що чоловіки неправильно тримають, бо тільки порядних людей виносять вперед ногами. Зараз чоловіки тримають труну на плечах. Охочі фотографуються з нею.

Зараз ви читаєте новину «Автопробіг до "Межигір'я" організував студент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі