неділя, 29 грудня 2013 11:15

"Вітя, ми знаємо дорогу" - сотні людей готові йти на "Межигір'я"

"Вітя, ми знаємо дорогу" - сотні людей готові йти на "Межигір'я"
"Межигір'я" з висоти пташиного польоту ФОТО: tsn.ua

Зараз біля метро Героїв Дніпра зібралися близько сотні людей. Більшість із них у помаранчевих та коричневих касках. На руках мають жовті пов'язки із написом "Вільні люди 14 сотня самооборони." У декого на касках приклеєні наліпки "НЕ ЗЛИй".

Люди просто на землі розмальовують ватмани словами "Вітя, ми знаємо дорогу" та "Марш гідності". О 12 годині вони вирушатимуть в бік Нових Петрівців, де знаходиться резиденція Віктора Януковича "Межигір'я".

Додамо, організатори повідомили, що підвезуть людей на автобусах опозиції і автомобілях Автомайдану максимально близько до резиденції.

Організатори ще раз нагадали, що ця акція є громадською, а опозиція допомагає громаді забезпечити захист для пікетників і координацію спільних дій.

О 12:00 на Майдані Незалежності розпочнеться Народного віче, на якому має бути затверджено маніфест ВО "Майдан".

Про це за підсумком проведеної Ради ВО "Майдан" 28 грудня заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк. За його словами, цей маніфест було опрацьовано під час Ради "Майдану".

Зараз ви читаєте новину «"Вітя, ми знаємо дорогу" - сотні людей готові йти на "Межигір'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі