понеділок, 14 грудня 2015 21:14

Аваков і Яценюк попросили Саакашвілі "забиратися з їхньої країни"

Аваков і Яценюк попросили Саакашвілі "забиратися з їхньої країни"
Фото: nv.ua

Засідання Нацради реформ в Адміністрації президента закінчилося скандалом.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці пише Сергій Лещенко.

Депутат вказує, після того, як Міхеіл Саакашвілі закінчив доповідь, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков висловив претензії, що він виступав не так запально, як на телеефірах.

Між Аваковим та Саакашвілі почалася сварка. Перший звинуватив Саакашвілі, що той нібито злодій. На що Саакашвілі відповів, що у нього нічого немає, крім чесного імені.

"Забирайся з моєї країни!", - криком відповів Аваков. Вийшовши з рівноваги, Аваков кинув склянкою в Саакашвілі.

Згодом Аваков прокоментував випадок зі склянкою у себе на Фейсбуці.

За словами міністра, це сталося, коли Аваков запитав Саакашвілі, чому він спілкувався з російським олігархом з приводу Одеського припортового заводу і як це пов'язано з його приватизацією. Аваков запевняє, що Саакашвілі "втратив над собою контроль і зірвався на істерику".

Только что на Раде реформ господин Саакашвили в ответ на мой вопрос к нему - почему он по ОПЗ общался с русским олигарх...

Опубліковано Арсеном Аваковим 14 грудня 2015 р.

Також прем'єр-міністр Арсеній Яценюк обізвав Саакашвілі "гастролером" і теж зажадав "забиратися з України".

На це Саакашвілі сказав, що він такий же громадянин, проте, на відміну від Яценюка, не грабував Україну.

Саакашвілі теж прокоментував скандал у Нацраді у Фейсбуці. Він заявив, що вимагає від прес-служби Адміністрації президента оприлюднити повний відеозапис провокаційної поведінки прем'єр-міністра і міністра внутрішніх справ, аби українці побачили, "хто ними керує".

Я категорично вимагаю від прес-служби адміністрації Президента оприлюднити повний відеозапис негідної і провокаційної по...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 14 грудня 2015 р.

За словами Лещенка, все відбулося в присутності Порошенка, який намагався заспокоїти обидві сторони, а потім закрив засідання.

Зараз ви читаєте новину «Аваков і Яценюк попросили Саакашвілі "забиратися з їхньої країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі