середа, 15 грудня 2010 14:19

Ярошенко обирає які департаменти Мінфіну скоротить

Ярошенко обирає які департаменти Мінфіну скоротить

Міністр фінансів Федір Ярошенко мріє про маленьке міністерство фінансів. Про це він сказав сьогодні журналістам після засідання уряду, відповідаючи на питання про скорочення штату Мінфіну.

"Я вам про це казав ще до указу президента. Я казав, що мрію про маленьке, ефективне міністерство фінансів - у 400-500 працівників. Працюю над цим. Скорочення стосуватиметься усіх органів - фіскальних, територіальних".

Зараз у штаті міністерства фінансів працює 922 особи.

"Йде масштабна робота по скороченню, - продовжив Ярошенко. - Це ж не просто взяв і скоротив. Це живі люди, їх треба розглядати".

За його словами в установі мінятимуться структури та функції департаментів:

"Маємо близько 30 департаментів. За останні дні я розглянув 5-6 структур, де я маю на меті до 50% скоротити штат. Працюю над тим, як краще розкласти функції та максимально оптимізувати роботу".

Нагадаємо, нещодавно міністр юстиції Олександр Лавринович розповів, що у ході другого етапу адміністративної реформи будуть реорганізовані Адміністрація президента, РНБО, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Перед тим, президент Віктор Янукович скоротив кількість членів Кабінету міністрів з 36 до 17 осіб.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ярошенко обирає які департаменти Мінфіну скоротить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі