вівторок, 14 грудня 2010 12:48

Відомство Могильова перетрусять і звільнять 30% працівників

Відомство Могильова перетрусять і звільнять 30% працівників

Кількість працівників Центрального апарату МВС скоротиться щонайменше на 30%.

Про це, посилаючись на власні джерела, заявив народний депутат він НУ-НС Олег Новіков.

Парламентар прогнозує, що наступний етап адміністративної реформи стосуватиметься МВС. За його словами, структури міліції мають відповідати трьом напрямкам діяльності: кримінальній, громадській і транспортній.

"Це дозволить оптимізувати роботу органів внутрішніх справ і скоротити чисельність людей, які часто виконують однакові функції", - зауважив Новіков.

Новіков наголосив, що кадрове скорочення чекає на МВС, центральний апарат якого занадто роздутий, а департаменти дублюють функції один одного.

"В регіональних підрозділах не вистачає працівників, а у центральному апараті сидять люди, які отримують гідні зарплати, але майже нічого не роблять для того, щоб полегшити роботу дільничного інспектора", - додав депутат.

Як повідомлялось, президент України Віктор Янукович оголосив про проведення адміністративної реформи. Кількість міністерств скоротилося з 20 до 16, а міністрів тепер 17 замість 26. Зі 112 органів центральної виконавчої влади залишиться 63. Окрім цього, створено 28 служб, 12 агентств і 7 інспекцій.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Відомство Могильова перетрусять і звільнять 30% працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі