вівторок, 14 грудня 2010 15:42

РНБО можуть об'єднати з Адміністрацією президента

РНБО можуть об'єднати з Адміністрацією президента

У рамках другого етапу адміністративної реформи Адміністрацію президента та Ради національної безпеки і оборони можуть об'єднати. Про це повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

За його словами, кадрове скорочення торкнеться апаратів і Адміністрації президента, і РНБО. При цьому Льовочкін не уточнив, хто саме з його заступників буде звільнений, а також, хто буде звільнений із заступників секретаря РНБО Раїси Богатирьової.

"Ми з Богатирьовою зараз працюємо над цим питанням і в недалекому майбутньому внесемо його на розгляд президента" - заявив глава АП.

Він також додав, що, можливо, майбутня структура буде оптимізована за аналогією з майбутньою структурою міністерств - міністр, один перший заступник міністра, один заступник міністра, а також керівник апарату.

"Це те, що на мові менеджменту називається HR-менеджер", - пояснив Льовочкін функцію керівника апарату у міністерстві.

Коментуючи можливість введення апарату в РНБО до складу АП, Льовочкін не виключив такої можливості.

"Апарат РНБО виконує дві функції - організаційну та експертно-аналітичну. Організаційну систему може на себе взяти Адміністрація президента, а експертно-аналітичну - міністерства і відомства, керівники яких входять до складу Радбезу. Так буде вибудувана більш зрозуміла система відповідальності ", - підкреслив глава президентської адміністрації.

Нагадаємо, нещодавно міністр юстиції Олександр Лавринович розповів, що у ході другого етапу адміністративної реформи будуть реорганізовані Адміністрація президента, РНБО, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «РНБО можуть об'єднати з Адміністрацією президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі