вівторок, 26 січня 2010 08:57

Януковича зробили позашлюбним сином Шеварднадзе

Януковича зробили позашлюбним сином Шеварднадзе

Екс-президент Грузії Едуард Шеварднадзе сьогодні категорично спростував чутки про те, що він нібито є батьком кандидата на пост президента України Віктора Януковича, заявивши, що "такі повідомлення в грузинських ЗМІ можуть викликати тільки сміх", передає "Новини-Грузія".

"Як я можу бути його батьком, якщо ми майже ровесники", - сказав, сміючись, Шеварднадзе.

Грузинський тижневик "Квіріс хроніка" (у перекладі Хроніка тижня, газета медіа-холдингу "Алія") у понеділок висунув версію, що Янукович, можливо, є позашлюбним сином екс-президента Грузії Едуарда Шеварднадзе.

Автор статті - журналіст Діто Чубінідзе, при цьому посилалася на адвоката Ніно Нішніанідзе і журналістку Клару Абрамія, які, аналізуючи ранні телевиступи Шеварднадзе, пригадали його слова про грузинське походження Януковича, і нібито твердження, що мали місце, що він - позашлюбний син "одного грузинського високопоставленого чиновника".

У інтерв"ю "Новини-Грузія" Шевардандзе повідомив, що в одній з бесід Янукович розповідав йому, що його виростив грузин за походженням, але не йшлося про біологічного батька.

"Янукович раніше сам сказав мені, що його виростив чоловік грузинського походження, який допоміг йому стати на ноги... але я ніколи не говорив, що Янукович був позашлюбним сином одного з грузинських високопоставлених чиновників - подібного ніколи не було", - відзначив колишній президент Грузії.

Грузинська газета опублікувала свій скандальний матеріал 25 січня - в день, коли Едуард Шеварднадзе відзначає свій 82-й день народження.

Шеварднадзе очолював Грузію з 1992 року. Він пішов у відставку в 2003 році в результаті "революції троянд", з тих пір екс-президент проживає в передмісті Тбілісі, на території переданій в його розпорядження частині державної резиденції в Крцанісі.

Зараз ви читаєте новину «Януковича зробили позашлюбним сином Шеварднадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі