понеділок, 04 жовтня 2010 09:31

Янукович зрозумів, чому Україна втратила авторитет у світі

Янукович зрозумів, чому Україна втратила авторитет у світі

Президент України Віктор Янукович переконаний, що причиною протистояння між гілками влади є політична реформа 2004 року.

Про це глава держави заявив в інтерв"ю телеканалу "Інтер".

"У той час була політична криза, але не конституційна. І спосіб вирішення політичної кризи був обраний спішно. Тобто зламали Конституцію - тільки так можна назвати ті зміни, які були прийняті з порушенням процедури, тобто з порушенням чинної Конституції", - зазначив президент.

"І, врешті-решт, що ми отримали? Ми отримали протистояння між гілками влади...Ми бачили, як влада ці п"ять років весь час з"ясовувала стосунки, хто старший, хто голова", - сказав він.", - підкреслив Янукович.

На його думку таке з"ясовування стосунків призвело до погіршення життя людей.

"І, безумовно, до втрати авторитету країни в світі, тому що наші партнери не знали, що можна очікувати від такої влади, яка не здатна брати на себе зобов"язання і виконувати їх", - зазначив Янукович.

"Тому нам треба було входити в правове поле", - сказав президент.

Нагадаємо, що 1 жовтня Конституційний скасував закон про внесення змін до Конституції від 8 грудня 2004 року і повернув президенту Віктору Януковичу повноваження, якими володів Леонід Кучма.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Янукович зрозумів, чому Україна втратила авторитет у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі