вівторок, 05 лютого 2013 08:49

Янукович змінив склад Венеціанської комісії в Україні: звільнили Ставнійчук

Янукович змінив склад Венеціанської комісії в Україні: звільнили Ставнійчук
Янукович переставив членів комісії місцями. Фото: ghall.com.ua

Президент України звільнив Марину Ставнійчук з посади члена українського представництва Європейської Комісії "За демократію через право" (Венеціанська Комісія). Відповідний указ оприлюднено на сайті президента в понеділок.

Крім того, глава держави своїм указом звільнив Сергія Ківалова з посади заступника члена українського представництва Європейської Комісії "За демократію через право", призначивши його членом цієї ж комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юристи Ахметова допомагали сину Януковича робити бізнес у Швейцарії та Нідерландах — ЗМІ

У свою чергу новим заступником члена українського представництва Європейської Комісії "За демократію через право" призначено у відповідності з указом президента Володимир Пилипенко.

У прес-службі глави держави пояснили, що зміни у складі українського представництва Комісії проведені у зв'язку із закінченням чотирирічного терміну повноважень її членів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розірвати контракт з "Газпромом" не допоможе навіть банкрутство "Нафтогазу" - експерт

"Глава держави високо оцінив роботу Ставнійчук і Ківалова у Венеціанській комісії і висловив їм вдячність за ефективну роботу", - підкреслили в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович змінив склад Венеціанської комісії в Україні: звільнили Ставнійчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі