середа, 01 травня 2013 10:12

"Янукович там морду побив, там вухо відірвав" - мер Збаража

"Янукович там морду побив, там вухо відірвав" - мер Збаража
Фото: gazeta.ua

За останні два роки влада забрала в місцевих рад важливі надходження.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українські" розповів мер Збаража на Тернопільщині Михайло Бочаров.

"Спочатку адмінштрафи — ті, які виписували даїшники водіям. У нас було 200 тисяч гривень на рік — непогана сума. Транспортний податок — 350 тисяч. Вистачало, щоб центральні вулиці тримати без ям і на бокових щось робити. Тепер держава визначає, які вулиці в місті ремонтувати і хто це робитиме. Останній раз ямковий ремонт у нас робила фірма з Черкас. Що, ближче не було кому? Таких доріг, як цього року — ніколи не було.Торік, нібито до 800-річчя Збаража, виділили півтора мільйона на новий водогін у місті. Розпоряджалася адміністрація. Взяли фірму друзів заступника губернатора. Вони 400 тисяч на пісок списали, а труби закидали щебенем і бордюрами. Будинки так до водогону і не підключили. Ми звернулися в КРУ. Був суд. Так прокуратура, без участі мерії, уклала з виконавцями мирову угоду. Це ж вакханалія, суцільний бардак", - зауважив він.

За його словами, він розчарувався у владі.

"Коли Янукович був прем'єром і їздив по областях, то мені подобався. Казали: там морду побив, там вухо відірвав. Я думаю: "Бляха, я сам би їм голови відкручував". Але розчарувався. Пропагували одне, а роблять інше", - додав Бочаров.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Янукович там морду побив, там вухо відірвав" - мер Збаража». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі