пʼятниця, 04 червня 2010 16:02

Янукович розказав, що міліціонери страждають

Янукович розказав, що міліціонери страждають
Міліція не блокує акції протесту опозиційних сил. Про це на прес-конференції сказав президент України Віктор Янукович.

Він пояснив, що представники МВС просто не допускають з'ясування політичних суперечок силою. "Я їх не захищаю. Але кожен повинен займатися своєю справою", - зазначив президент.

Янукович запевнив, що міліціонери реагують тільки на протиправні дії. "Я впевнений у тому, що вона не реагує ні на які політичні кольори тієї або іншої політичної сили", - додав глава держави.

Він вважає, що не можна звинувачувати представників МВС в різкій реакції, адже вони теж люди. "Вони теж страждають. За цей рік було понад 30 різних радикальних маніфестацій, в яких постраждали працівники міліції", - пояснив президент.

Янукович зауважив, що міліція своєчасно убезпечує від неприємностей громадян, які порушують громадський порядок, не залежно від їх політичної приналежності. "Ми знаємо, що є політичні сили, які хочуть будувати свою політику на популізмі, зображати із себе героїв або скривджених", - сказав він.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович розказав, що міліціонери страждають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі