середа, 01 червня 2011 12:41

Янукович пообіцяв дітям мирну та заможну країну

Янукович пообіцяв дітям мирну та заможну країну

Піклування про підростаюче покоління має бути спільною турботою держави, батьків та суспільства.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це йдеться у вітанні президента України Віктора Януковича з нагоди Дня захисту дітей.

Зокрема, Янукович зазначив, що дитина в сім'ї є продовженням роду, а в державі - запорукою подальшого існування народу.

"Саме тому піклування про підростаюче покоління, його майбутнє повинно бути спільним обов'язком батьків, суспільства та держави. Наша повсякденна мета - виростити дітей фізично здоровими, духовно багатими, підготовленими до самостійного життя, справжніми патріотами своєї країни", - зазначив президент.

Він висловив сподівання, що в цей день кожен дорослий задумається про особисту відповідальність як перед своїми дітьми, так і перед тими, кому потрібна особлива увага й турбота, і кого доля обділила батьківським теплом та материнською ласкою.

"Як глава держави обіцяю зробити все можливе, щоб українські діти зростали в мирній та заможній країні. Бажаю всім дітям і дорослим міцного здоров'я, добра, радості, здійснення мрій та задумів", - резюмував глава держави.

Слід зазначити, що 1 червня, як День захисту дітей, встановлено в Україні "на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій..." згідно з Указом президента України "Про День захисту дітей" від 30 травня 1998 року № 568/98.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв дітям мирну та заможну країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі