середа, 13 квітня 2011 18:50

Янукович подарував селянину пляшку горілки і пообіцяв газ?

5 квітня, на околиці села Костівка Козельщинського району на Полтавщині приземлився вертоліт. Місцеві запевняють, що прилітав президент. З Віктором Януковичем особисто спілкувався пенсіонер Петро Шатунов.

"Вертоліт низько літав довкола села ще зранку. Багато люду його бачило. Коли приземлився, Петро поїхав велосипедом подивитися, хто такі, - сказала місцева Любов, яка відмовилась назвати прізвище. - В селі переказують, з вертольота повиходили якісь люди, оглядалися довкола. Петро під'їхав, вони мов не хотіли його близько підпускати.

Потім з середини якийсь чоловік сказав, щоб пропустили. Зайшов у вертоліт - а там Янукович. Посадив його за столик. Став розпитувати про життя. Петро й сказав, що пенсію малу платять, газу в селі немає. Янукович дав йому пляшку горілки, грошей і гостинця якогось, чи шоколадку, чи цукерок. Сказав: "Газ буде". Пояснив, що біля села обдивляється посіви. Як полетів вертоліт, у село понаїхало міліції.

Петра фотографували, допитували два дні. Хотіли перевірити на детекторі брехні. Горілку також фотографували, але не забрали. Міліціонери сказали, менше патякати. Тепер Петро про Януковича говорить неохоче. У селі все помінялося. Сільського голову терміново викликали в Київ. Приїхав, зібрав сходку села і сказав, що буде в нас скоро газ".

Односельці відгукуються про Шатунова як про чесного і доброго господаря.

"Працював на фермі трактористом. Коли колгосп розпався, їздив у Кременчук, підробляв охоронцем, - розповів пенсіонер Віктор Степанович. - Брехати не став би, порядна людина. Має двох дітей. Живуть у Кременчуці, приїжджають до батьків на вихідні".

У сільській раді інформацію не підтверджують.

"Де б він сів, якщо майданчика немає, - здивувалась Юлія Мутель, секретар Хорошківської сільської ради. - Люди балакають, але чи правда - не знаємо. Про Петра нічого поганого сказати не можу — порядна і чесна людина".

У село приїздили з обласної міліції і служби безпеки. Все заперечують: "Повна нісенітниця, - запевнив Юрій Сулаєв з обласної міліції. - Ми все перевірили. Окрім чоловіка цю інформацію ніхто не підтверджує".

Прес-секретар президента Дарка Чепак теж заперечила, що Віктор Янукович був на Полтавщині.

"Ймовірно, ця інформація з розряду першоквітневих, - сказала прес-секретар. - Минулого тижня Президент літав до Павлограду Дніпропетровської області. У протоколі немає підтвердження, що зупинявся на Полтавщині".

Зараз ви читаєте новину «Янукович подарував селянину пляшку горілки і пообіцяв газ?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі