субота, 15 січня 2011 15:00

На свято Маланки для Януковича зробили вертоліт (ФОТО)
15

На традиційному фестивалі Маланок в селі Горошова Борщівського району Тернопільщини учасники кепкували з президента Віктора Януковича та з футбольної збірної України.

Під час карнавального шоу, яке традиційно відбувається 13 та 14 січня, селяни продемонстрували президентський гелікоптер. Його виготовили на базі триколісного мотоцикла. Зробили з арматури каркас та обтягнули його цупкою тканиною. Учасник карнавалу, який грав роль Януковича, вітаючи присутніх зі Старим Новим роком, завершив свою промову словами: "Ну кароче, с йолкой вас".

Інша команда учасників підготувала виступ восьминога Пауля. Згідно з його прогнозом, збірна України стане переможцем на Євро-2012. Щоправда нашій команді спрогнозували перемогу в грі в підкидного дурня.

Фестиваль Маланок – традиційне релігійно-обрядове свято, яке проводять напередодні Старого Нового року в Придністровських селах Тернопільщини, на Буковині та Прикарпатті. Назва свята походить від святої Меланії, день якої припадає на 13 січня. Обов'язковим елементом свята є переодягнений в Маланку хлопець. Він з компанією друзів за ніч повинен відвідати якнайбільше хат з незаміжніми дівчатами.

Фото: Андрій Янович/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На свято Маланки для Януковича зробили вертоліт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі