пʼятниця, 08 квітня 2011 12:21

"Батьківщина" зловила Герман на "вертолітній" брехні

"Батьківщина" зловила Герман на "вертолітній" брехні

Партія "Батьківщина" заявила, що радник президента України Ганна Герман "нахабно збрехала" суспільству, сказавши, що, коли Віктор Янукович піде з посади глави держави, вертолітні майданчики залишаться людям.

Про це йдеться в офіційній заяві прес-служби "Батьківщини".

"Свіжопризначений радник президента України Ганна Герман в чергове збрехала журналістам і українському суспільству", - зазначили "бютівці".

"Якщо ви не знаєте, що земля під вертолітний майданчик на Парковій алеї у Києві передана у власність приватній компанії – значить, ви банально не можете впоратися зі своїми посадовими обов'язками: відстежувати, про що пишуть вільні засоби масової інформації. Можливо, вас звільнили з посади заступника голови Адміністрації президента саме через таку неуважність?" - припустили у "Батьківщині".

"Пані Герман, доводимо до вашого відома, що 2,18 га в центрі Києва під будівництво вертолітного майданчика для вашого шефа передано приватній структурі "Амадеус Ко". Принагідно просимо вас повідомити, хто стоїть за цією компанією. Бо очевидно, її власниками і є ті "інші люди", яким, за вашим висловом, залишиться вертолітний майданчик після відходу Януковича", - йдеться в заяві опозиціонерів.

Нагадаємо, раніше радник глави держави Ганна Герман заявила, що вертолітний майданчик для президента Віктора Януковича, який будують у Києві, будуть використовувати і для інших вертольотів.

"Те, що збудували на землі, ще жодна людина з собою в могилу не забрала. Все, що ми будуємо, залишається для тих, хто приходить після нас. Нинішній президент не вічний, це залишиться іншим. Будуть використовувати цей майданчик для інших цілей. Наприклад, хтось захворів і його треба терміново доставити з центру міста до лікарні. Всі будуть ними користуватися. Буде вертоліт "швидкої допомоги", вертоліт МНС. Це буде місце, де можна буде посадити терміново гвинтокрил за нагальної потреби", - розповіла Герман.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" зловила Герман на "вертолітній" брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі