понеділок, 14 серпня 2006 17:49

Янукович очолить один з урядових комітетів

 
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні вирішив оптимізувати кількість та структуру урядових комітетів. Відповідно до постанови уряду, їх скорочено з 7 до 5. Згідно з цим документом, кожен із урядових комітетів буде закріплено за прем"єр-міністром або відповідними віце-прем"єр-міністрами. Про це повідомляє прес-служба КМУ.

Так, прем"єр-міністр Віктор Янукович очолюватиме Урядовий комітет з питань правової політики, оборони та європейської інтеграції.

Перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров - Урядовий комітет з питань економічної політики. Комітет з питань розвитку галузей економіки очолюватиме віце-прем"єр-міністр Андрій Клюєв.

Віце-прем"єр-міністр, міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Володимир Рибак керуватиме Урядовим комітетом з питань регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства, а віце-прем"єр-міністр Дмитро Табачник - комітетом з гуманітарних та соціальних питань, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович очолить один з урядових комітетів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі