середа, 06 березня 2013 19:11

Янукович не відреагує на вимоги Кличка - експерт

Янукович не відреагує на вимоги Кличка - експерт
Володимир Фесенко Фото: gazetavv.com

Звернення лідера партії "УДАР" Віталія Кличка до президента Віктора Януковича є технологією президентської кампанії. Таку думку на прес-конференції висловив керівник Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Це класична технологія президентської виборчої кампанії. Таким чином формується рівень протистояння - Кличко і Янукович. Не просто опозиція, а є Кличко і Янукович. І він вимагає. Безумовно ніхто не відповість. Знову таки є правила гри і певний статус. Як би ми не ставилися до Януковича, будь-який політтехнолог скаже, що не варто на такі речі реагувати", - сказав експерт.

Він вважає, що розпочинати будь-кому політику президентську кампанію ще зарано.

"Але Кличко тим самим демонструє, що він вже починає... Зараз дуже модна тема: всі кажуть, що Янукович розпочав президентську кампанію. Я вважаю, що все ж таки ще зарано. Довго ще до президентських виборів. Треба вирішувати інші проблеми як опозиції, так і президенту. Але все це свідчить про те, що бажання вже зараз грати в стилі президентської кампанії вже проявляється", - додав Фесенко.

Нагадаємо, сьогодні Кличко звернувся з відкритим листом до президента України Віктора Януковича із закликом відповісти на питання депутатів у сесійній залі парламенту.

"Президент Янукович повинен відповісти, що він збирається робити для захисту громадян від політично вмотивованих переслідувань, для забезпечення стандартів життя в країні і виконання законодавчо затвердженого європейського напрямку України", - зазначає у листі лідер "УДАРу".

Зараз ви читаєте новину «Янукович не відреагує на вимоги Кличка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі