середа, 16 вересня 2009 14:11

Янукович назвав бюджет Тимошенко обманом для виборців

Янукович назвав бюджет Тимошенко обманом для виборців

Янукович назвав бюджет Тимошенко обманом для виборців

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає проект державного бюджету на 2010 рік, підготовлений Кабінетом міністрів, "нереальним, передвиборчим, популістським", а також спрямованим на обман українських громадян.

Про це Янукович заявив сьогодні журналістам під час робочої поїздки в Кіровоград.

За словами політика, лише попереднє ознайомлення із урядовим проектом держбюджету на 2010 рік викликає чимало критичних зауважень і запитань.

Зокрема, Янукович вважає нереальним закладений в документі дефіцит бюджету. За оцінками лідера Партії регіонів, він буде більшим, ніж це планує уряд, і становитиме понад 10%.

Також нереальною Янукович вважає передбачену в бюджеті інфляцію на рівні 9,7%. "Ми вважаємо, що вона становитиме у 2010 році не менше 12%", - сказав Янукович і наголосив, що саме через це у бюджеті має бути передбачено збільшення соціальних видатків.

"А звідки вони взяли цей курс – 7,5 грн за долар?", - також критично зауважив Янукович.

"На наш погляд, цей бюджет зроблений таким чином, щоб за рахунок його реклами вчергове показати, які вони є правильні і серйозно думають про розвиток держави", - зазначив політик.

"Це є чистої води популізм, це є передвиборчий бюджет, спрямований на обман виборців", - резюмував Янукович, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович назвав бюджет Тимошенко обманом для виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі