понеділок, 28 листопада 2011 18:39

Янукович ліквідував Держкомісію з регулювання ринків фінпослуг

Янукович ліквідував Держкомісію з регулювання ринків фінпослуг

Президент України Віктор Янукович підписав указ № 1069/2011 "Про ліквідацію Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Внести до розділу ІІ Схеми організації та взаємодії центральних органів виконавчої влади, затвердженої Указом Президента України від 9 грудня 2010 року № 1085 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" (зі змінами, внесеними Указами від 6 квітня 2011 року № 370 та від 30 червня 2011 року № 717), зміну, виключивши абзац "Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України", - йдеться у документі.

"Утворити комісію з ліквідації Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України на чолі з Литвином Андрієм Володимировичем – першим заступником Голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України", - повідомляється в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські аграрії тікають від державного регулювання у картоплю

Також президент підписав указ № 1070/2011 "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг".

"Утворити Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Затвердити Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Затвердити граничну чисельність працівників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, у кількості 293 штатні одиниці", - зазначається у документі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович ліквідував Держкомісію з регулювання ринків фінпослуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі