четвер, 28 квітня 2011 14:20

Янукович досяг рекорду, торгуючись із Азербайджаном

Янукович досяг рекорду, торгуючись із Азербайджаном

Президент України Віктор Янукович вважає, що розвиток відносин України та Азербайджану досяг "торговельного рекорду" і є яскравим прикладом надійних партнерських взаємин між країнами.

Як повідомила прес-служба Януковича, про це глава держави сказав сьогодні на початку третього засідання Ради президентів України та Азербайджану.

Янукович відзначив, що  Україна та Азербайджан давно є стратегічними партнерами.

"Це яскравий приклад того, як треба будувати відносини між двома дуже близькими країнами. І ми надзвичайно успішно розвиваємо їх на двосторонньому рівні", – сказав президент.

У зв'язку з цим він відзначив ефективну роботу Спільної міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічної співпраці та усіх її підкомісій. Свідченням її продуктивної діяльності у минулому році Янукович назвав зростання товарообігу між Україною та Азербайджаном, який "досяг рекорду".

"Але це далеко не межа. Переконаний: наші можливості набагато ширші", – наголосив глава української держави.

Він також високо оцінив той факт, що на сьогодні Україна стала другим після Росії торговельним партнером Азербайджану.

Зі свого боку президент Азербайджану Ільхам Алієв висловив переконання, що нинішній візит його українського колеги буде успішним.

"Упевнений – візит буде успішним. Будуть хороші результати. Ми активно рухатимемося вперед", – сказав Алієв.

Зараз ви читаєте новину «Янукович досяг рекорду, торгуючись із Азербайджаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі