четвер, 28 квітня 2011 12:44

Янукович дав Ющенку роботу в своєму апараті

Янукович дав Ющенку роботу в своєму апараті

Президент України Віктор Янукович призначив екс-Президента України Віктора Ющенка (2005-2010 рр..) І міністра культури України Михайла Кулиняка співголовами Ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал".

Про це йдеться в указі Президента від 28 квітня 2011 № 511/2011.

Даним указом Янукович доручив створити Раду з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" як консультативно-дорадчий орган при Президентові України.

Згідно з указом, основними завданнями Ради є підготовка та подання Президентові України пропозицій щодо консолідації зусиль мистецької громадськості, забезпечення здійснення узгоджених заходів, спрямованих на подальший розвиток "Мистецького арсеналу" як сучасного загальнонаціонального культурно-просвітницького центру.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що Ющенко проситиме в Януковича підтримки в питанні проведення в Україні Всесвітнього конгресу бджолярів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дав Ющенку роботу в своєму апараті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі