пʼятниця, 24 травня 2013 22:54

"Антифашисти" знову вийдуть на вулиці України 22 червня — прогноз

"Антифашисти" знову вийдуть на вулиці України 22 червня — прогноз
Фото: bessarabiainform.com

Технологію "антифашизму" знову буде використано в Україні 22 червня — у день початку Великої Вітчизняної війни. Це буде зроблено для ескалації внутрішнього політичного конфлікту.

Такий прогноз в ефірі телеканалу ТВі озвучив політтехнолог Тарас Березовець.

Зокрема, експерт прогнозує, що 22 червня чинна влада на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів знову знайде привід нагадати людям про фашизм.

"Я можу навіть спрогнозувати наступну дату, коли буде використано технологію "антифашизму" – 22 червня, так званий початок Великої Вітчизняної війни", - зазначив Березовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фашизм, гітлеризм, більшовизм - однотипні рухи"

Водночас він вважає, що сама назва "Велика Вітчизняна" є вигадкою комуністичної пропаганди.

"Це, звичайно, чергова комуністична маячня, тому що ніякої Великої Вітчизняної війни не було. Це була частина Другої світової війни. Нагадаю, Радянський Союз у неї вступив 17 вересня 1939  року, коли ступив на західноукраїнські та польські землі", - наголосив експерт.

"А 22 червня – це черговий привід нагадати людям про фашизм. І я впевнений, що цю дату вкотре використають для ескалації цього внутрішнього політичного конфлікту", – підсумував Березовець.

Зараз ви читаєте новину «"Антифашисти" знову вийдуть на вулиці України 22 червня — прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі