субота, 15 жовтня 2011 16:10

"Якби реалізували хоч 2-3 реформи із 24-х, то жили б в іншій країні"

"Якби реалізували хоч 2-3 реформи із 24-х, то жили б в іншій країні"

Єдине, на що спромоглася чинна влада, це перекласти наслідки економічної кризи на кожного українця.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів заступник голови партії "Фронт Змін" Андрій Пишний.

"Погляньте, за якою ціною ми заправляємо авто, як подорожчали харчі, комуналка. Кожен четвертий - за межею бідності. До чого не торкнись, скрізь проблеми. Це і є реальний економічний колапс. В українців дуже високий коефіцієнт виживання та неймовірно багато терпіння. Зараз люди проїдають те, що відклали на чорний день, але цей запас вичерпується. Візьміть останні події: чорнобильці протестують, аграрії - з вилами під стінами Верховної Ради, воїни-афганці виносять двері та вікна в парламенті. Протести наростатимуть", - сказав він.

Якби були реалізовані хоч дві-три реформи із задекларованих президентом Віктором Януковичем 24-х, ми жили б в іншій країні, вважає Пишний.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Під Радою згадали Афган і почали штурм будівлі

"А так, Податкова реформа - зруйнувала ділову активність та будь-яку перспективу відродити малий бізнес. Пенсійна - добила залишки соціальних гарантій. Дерегуляція залишилася міфом. Маємо тільки декларації. Адекватними виглядають плани з енергозбереження. Нібито починається будівництво в Україні терміналу для скрапленого газу, почали серйозно сприймати наші запаси сланцевого газу. Їм просто діватися нема куди, бо мають власні бізнеси, зав'язані на вартості російського газу. Кишенями прив'язані до цього", - резюмував Пишний.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Якби реалізували хоч 2-3 реформи із 24-х, то жили б в іншій країні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі