четвер, 06 жовтня 2011 20:59

Янукович визнав, що його реформи дратують людей

Янукович визнав, що його реформи дратують людей

Реформи сьогодні є головним чинником, який вносить позитив в економіку. Хоча людей дратують реформи.

Про це сьогодні сказав Президент України Віктор Янукович на зустрічі з керівником головної опозиційної партії Греції "Нова демократія" Антонісом Самаросом.

"Людей, безумовно, дратують реформи, хоч вони сьогодні є головним чинником, який вносить позитив в економіку", - сказав Янукович.

Також Президент України підкреслив важливість політичної стабільності.

"Головний чинник того, що нам вдається досягати позитиву – політична стабільність в Україні, яку забезпечує співпраця всіх гілок влади", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак Януковича зламався, через це звільнять директора аеропорту "Бориспіль"

Глава держави нагадав, що у 2009 році Україна також пережила економічну кризу, а зараз ситуація в Україні значно покращилася.

"У 2010 році ВВП в Україні зріс на 4,2%. За 8 місяців поточного року зростання цього показника склало 5,2%", - констатував Президент.

Антоніс Самарос наголосив, що візит Глави України до Греції є символічним з огляду на глибину історичних зв'язків між нашими країнами.

Нагадаємо, сьогодні Янукович перебуває у Греції з державним візитом. У рамках візиту Януковича має бути підписано 6 важливих документів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович визнав, що його реформи дратують людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі