четвер, 01 листопада 2018 17:11

Ахметов ставить на Порошенка

Ахметов ставить на Порошенка
Будь-який власник великих капіталів робить ставку на майбутні 5 років, каже Леонід Швець. Фото: відкриті джерела

Бізнесмен Рінат Ахметов є ключовим партнером Банкової на майбутніх виборах президента і ставить на Петра Порошенка. Про це Gazeta.ua сказав політичний оглядач Леонід Швець.

"Будь-який власник великих капіталів робить ставку на майбутні 5 років. Гарного вибору немає ні для кого. Лише для олігарха Порошенка, який ставить на себе. При цьому він так і не став третейським суддею в країні. Щодо кандидатури Тимошенко, то у великому бізнес-середовищі перестороги, багатьох вона лякає. Тимошенко слово дала, а потім його забрала.

А кандидати від реваншистів, колишніх "регіоналів" не мають шансів на президентську посаду, самі це розуміють. На них серйозні люди не хочуть робити серйозних ставок. Інша справа - парламентські вибори. Там є сенс поборотися за великі фракції. і тоді гра буде більш складною", - сказав експерт.

"З іншого боку, наприклад, Порошенко отримує від виборця червону картку. Хто залишається на полі? На жаль, кандидата надії на цих виборах немає. Ситуація патова", - зауважив Леонід Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський наздогнав Порошенка: опублікували свіжий рейтинг

Рінату Ахметову компенсували втрати від постачання електроенергії на непідконтрольні території України.

Зокрема, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, покрила ТОВ "ДТЕК Донецькобленерго" втрати від поставки електроенергії на суму 713,68 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов ставить на Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі