понеділок, 06 березня 2017 13:48

Ахметов щодня стає біднішим на $100 млн - ЗМІ

Ахметов щодня стає біднішим на $100 млн - ЗМІ
УНІАН

Український бізнесмен Рінат Ахметов вибув з престижного рейтингу найбагатших людей планети, який укладає авторитетна компанія Bloomberg.

В оновленому списку топ-500 найзаможніших людей світу Bloomberg Billionaires Index 500 прізвища Ахметова немає, повідомляє "24 Канал".

Про це свідчать дані рейтингу в понеділок, 6 березня, які оновлюють щодня.

В кінці минулого тижня найбагатший українець посідав 483-е місце. Станом на п'ятницю, 3 березня, його статки оцінювали в $3,66 млрд.

За підрахунками аналітиків, статки Ахметова зменшуються щодня приблизно на $100 млн. Наприклад, станом на 20 лютого його активи оцінювали приблизно у $4,44 млрд.

За менш ніж два тижні він втратив майже $1 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметову зробили пропозицію в Адміністрації президента

Рінат Ахметов очолив рейтинг Forbes найбагатших людей України. Минулоріч його статки оцінили в $4,1 млрд. Він президент футбольного клубу "Шахтар", власник компанії System Capital Management та благодійного "Фонду Ріната Ахметова". Володіє контрольними пакетами акцій понад 100 підприємств, що працюють у гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній галузях, у банківському, страховому секторах, медіабізнесі, у роздрібній торгівлі, галузі нерухомості.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов щодня стає біднішим на $100 млн - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі