понеділок, 11 квітня 2011 12:19

Адвокат: "Сьогодні Печерський суд обиратиме Комарницькому запобіжний захід"

Адвокат: "Сьогодні Печерський суд обиратиме Комарницькому запобіжний захід"

Печерський районний суд Києва в понеділок обере запобіжний захід лідеру фракції Блоку Черновецького у Київській міській раді Денису Комарницькому, повідомив його адвокат Андрій Федур.

Він розповів, що кримінальну справу стосовно Комарницького порушено за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу (розбій). "Сьогодні Печерський районний суд буде обирати йому запобіжний захід ", - сказав Федур.

Як повідомлялося, 8 квітня, коло 15:30 у приміщенні Київської міської державної адміністрації співробітники СБУ затримали лідера фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Дениса Комарницького.

На думку джерела в блоці Черновецького, це затримання є наслідком протистояння між Денисом Комарницьким і головою КМДА Олександром Поповим, що виявилося на останній сесії Київради. Денис Комарницький є одним з найближчих соратників столичного мера Леоніда Черновецького. Його називають другом сім'ї градоначальника.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат: "Сьогодні Печерський суд обиратиме Комарницькому запобіжний захід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі