субота, 09 квітня 2011 15:29

Соратника Черновецького можуть посадити на 10 років

Соратника Черновецького можуть посадити на 10 років

Голові фракції Блоку Черновецького в Київраді Денису Комарницькому  загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомило джерело в київській міліції.

За повідомленням співробітника правоохоронних органів, Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Д. Комарницького за ст.187 ч.2 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, - ред.).

"Це справа 5-річної давності. Ще в 2006 році Комарницький брав учать у розбірках у бізнес-колах, які стали причиною порушення кримінальної справи. Наскільки мені відомо, в цій справі також фігурує зять Черновецького (В'ячеслав Супруненко, - ред.)", - повідомило джерело.

Джерело не змогло пояснити, чому ця справа "спливла" саме зараз.

Як повідомлялося, 8 квітня, коло 15:30 у приміщенні Київської міської державної адміністрації співробітники СБУ затримали лідера фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Дениса Комарницького.

На думку джерела в блоці Черновецького, це затримання є наслідком протистояння між Денисом Комарницьким і головою КМДА Олександром Поповим, що виявилося на останній сесії Київради. Денис Комарницький є одним з найближчих соратників столичного мера Леоніда Черновецького. Його називають другом сім'ї градоначальника.

Раніше мер Києва Леонід Черновецький в інтерв'ю одному зі ЗМІ заявив, що відносно його команди здійснюються політичні переслідування.

Експерти ж не виключають, що перед виборами проти Черновецького може бути порушена кримінальна справа.

Зараз ви читаєте новину «Соратника Черновецького можуть посадити на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі