середа, 09 лютого 2011 21:29

Черновецький: "2010 рік був для мене драматичним"

Черновецький: "2010 рік був для мене драматичним"

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що йому навмисно створили поганий образ.

Про це він сказав в інтерв'ю в ефірі "5 каналу".

"2010 рік був для мене дуже драматичним. Як за командою високопосадовці у Кабінеті Міністрів і всі ЗМІ почали обливати мене брудом. Мовляв, все, що я зробив було неправильно, що всі процеси у місті ледь не злочинні. Почалось все з того, що Верховна Рада проголосувала за голослівну заяву Куликова (нардеп від НУ-НС Кирило Куликов - ред.) про якісь фантастичні злочини у КМДА. Для того, щоб можна було у майбутньому прийняти рішення щодо моєї посади, спочатку треба було облити мене брудом", - переконаний Черновецький.

Він зазначив, що кияни і всі українці були свідками того, що депутати від Партії регіонів завжди підтримували його.

"Бійки через мої рішення у Київраді підтверджують це. Тому що сотні нардепів-"регіоналів" бились у Київраді за будь-яке моє рішення. Все, що я робив, вважалось правильним", - сказав столичний мер.

Черновецький наголосив, що насправді це була політика - створити з нього образ невдалого керівника.

"Образ аморальної людини, космонавта, про який читали кияни, мені дуже неприємно. Всі, хто називали мене ненормальним, самі смішні, тому що мало кому в Україні вдалось пережити хоча б одну соту моїх успіхів і перемог", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький: "2010 рік був для мене драматичним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі