понеділок, 07 лютого 2011 12:01

Попов каже, що Черновецького скоро побачать на робочому місці

Попов каже, що Черновецького скоро побачать на робочому місці

Київський міський глава Леонід Черновецький незабаром з'явиться на роботі.

Про це заявив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

Відповідаючи на питання, коли буде Черновецький, він сказав: "Незабаром він з'явиться".

На питання, чи правда, що Черновецькому возять документи на підпис закордон, Попов відповів: "Я не знаю, де він, в якій країні чи в Україні він знаходиться. У мене є своє коло обов'язків, а у нього своє. Тому, якщо у вас є питання до міського глави, то задавайте їх йому".

"Тим більше, наскільки я знаю, він скоро буде у КМДА", - додав він.

Минулого тижня низка ЗМІ повідомили про те, що нібито мер Києва Леонід Черновецький звернувся до влади Ізраїлю з проханням надати йому або політичний притулок, або вид на проживання.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко 4 лютого, заявив, що за інформацією оточення міського голови Києва Леоніда Черновецького, мер написав заяву про відставку. Однак, у Київраді чутки про відставку мера спростували.

Раніше ЗМІ повідомляли, що мер зараз знаходиться в Грузії. Він нібито живе в одному з найшикарніших готелів - Radisson Blu, у супроводі охорони.

Леонід Черновецкий не виходив на публіку вже десь півроку. Минулого тижня прем'єр Микола Азаров навіть доручив голові КМДА розшукати мера і терміново повернути на роботу. "Олександр Павлович, він у відпустці у нас, так?" - запитав прем'єр у Попова. Сам Попов говорить, що востаннє зустрічався з Черновецьким в кінці 2010 року і з того часу особисто не бачив.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Попов каже, що Черновецького скоро побачать на робочому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі