понеділок, 07 лютого 2011 09:16

В Ізраїлі кажуть, що Черновецький ще не просив притулку

В Ізраїлі кажуть, що Черновецький ще не просив притулку

Голова Департаменту Євразії та Центральної Європи в МЗС Ізраїлю Пінхас Авіві заявив, що він про можливість прийняти Леоніда Черновецького в Ізраїлі чує вперше.

Про це повідомляє сайт IzRus. "В обхід мене така інформація пройти не могла, так що мова йде про якісь чутки. У будь-якому випадку можу заявити, що мер Києва не просив ні виду на проживання, ні притулку", - додав він.

Леонід Черновецький багато разів відвідував Ізраїль. Він підтримує зв'язки з багатьма єврейськими бізнесменами і духовними особами. Так, у вересні 2009 року він відзначив з місцевими єврейськими лідерами осінні свята, продемонструвавши знання середньовічних єврейських текстів.

Минулого тижня низка ЗМІ повідомили про те, що нібито мер Києва Леонід Черновецький звернувся до влади Ізраїлю з проханням надати йому або політичний притулок, або вид на проживання.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко 4 лютого, заявив, що за інформацією оточення міського голови Києва Леоніда Черновецького, мер написав заяву про відставку. Однак, у Київраді чутки про відставку мера спростували.

Раніше ЗМІ повідомляли, що мер зараз знаходиться в Грузії. Він нібито живе в одному з найшикарніших готелів - Radisson Blu, у супроводі охорони.

Леонід Черновецкий не виходив на публіку вже десь півроку. Минулого тижня прем'єр Микола Азаров навіть доручив голові КМДА розшукати мера і терміново повернути на роботу. "Олександр Павлович, він у відпустці у нас, так?" - запитав прем'єр у Попова. Сам Попов говорить, що востаннє зустрічався з Черновецьким в кінці 2010 року і з того часу особисто не бачив.

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі кажуть, що Черновецький ще не просив притулку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі