четвер, 24 лютого 2011 12:41

Черновецький з'явився і не зміг упізнати депутата

Черновецький з'явився і не зміг упізнати депутата

Вчора відбулася зустріч мера Києва з депутатами опозиційної фракції "УДАР" Київради.

Леоніда Черновецького підтримували співголови його фракції в Київраді Алла Шлапак та Денис Комарницький, а опозицію представляли шість депутатів фракції Кличка.

Розмова тривала близько години і, на думку опозиції, була неконструктивною.

"Після того, як ми шукали Черновецького минулого четверга на сесії і не знайшли, нам подзвонили з приймальні мера і сказали, що можуть організувати зустріч у його кабінеті. Ми запропонували Леоніду Михайловичу написати заяву про відставку або почати з'являтися на роботі, - каже Наталя Новак, заступник голови фракції "УДАР". - Черновецький відповів, що сам буде вирішувати, ходити йому на роботу чи ні. Ми нагадали, що його обов'язок - вести сесії Київради - прописаний в Конституції. Він запитав, чи принесли ми з собою Конституцію. І з подивом виявив таку статтю".

"Мер виглядав пригніченим і розгубленим, - продовжує Новак. - На всі наші запитання про те, коли він буде виконувати свої обов'язки, він починав нервувати і говорити, що він сам знає як йому працювати. І що дострокових виборів у Києві ніхто не дочекається" .

Комічним виглядала і відповідь вічно відсутнього на сесіях Черновецького на запитання депутата Паламарчука. Мер тільки й сказав: "А хто ви такий? Я вас ніколи не бачив ..." Паламарчук зізнався, що і сам вперше бачить Черновецького.

За словами Новак, йти у відставку Черновецький відмовився, але при цьому він збирається не заважати керувати містом Олександру Попову, який "добре просить гроші для Києва", і тому що, нібито, вплинути на рішення все одно не може. В кінці розмови мер сказав: "Може, прийду в четвер на сесію".

Зараз ви читаєте новину «Черновецький з'явився і не зміг упізнати депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі