середа, 28 вересня 2011 18:03

Адвокат Король хоче повернутись до Волги

Адвокат Король хоче повернутись до Волги

Колишній адвокат екс-голови Держфінпослуг Василя Волги Олег Король сподівається повернутись до розгляду справи. Він очікує, що його колишнього підзахисного таки доставлять до суду.

Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"Я уклав нову угоду з моїм підзахисним Волгою. Від справи мене усунули за старою угодою. Тобто, за логікою, була угода і була постанова про допуск мене до справи. Усунули мене за тією угодою і тією постановою. Тепер, коли подається нова угода, немає підстав відмовити мені у допуску", - пояснив Король.

За його словами, сторона захисту Волги ставить таким чином суд у пікантну ситуацію.

"Більше того, оскільки зараз розглядається скарга на постанову про порушення кримінальної справи проти Волги, а вона розглядається окремо від основної справи, тому до розгляду скарги за новою угодою мене стовідсотково мають допустити", - додав адвокат.

Також він повідомив, що Волга і він подали нове клопотання щодо виклику підсудного до суду.

"Аби дати обґрунтовані пояснення, Волга має ознайомитись з матеріалами справи. Там 12 томів. Їх йому мають привезти або у слідчий ізолятор, що навряд чи, або привезти підсудного до суду, і хай їх там вивчає. Якщо Волгу не доставлять до суду цього разу, то це буде порушення його права на ознайомлення з матеріалами справи", - наголосив Король.

Слід зазначити, що наступне судове засідання у справі Волги відбудеться завтра у Печерському суді о 16:30 за головуванням судді Супрун.

Нагадаємо, раніше адвоката Олега Короля відсторонили від участі у справі на вимогу слідчого Віталія Свірєпова. На думку Свірєпова, адвокат ухилявся від участі у слідчих діях.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Король хоче повернутись до Волги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі