понеділок, 07 червня 2010 08:49

Яценюк не збирається воювати з Тимошенко

Яценюк не збирається воювати з Тимошенко

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк не збирається вести політичну боротьбу з лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

В ефірі телеканалу ICTV він зазначив, що політичне поле в Україні неймовірно агресивне та конкурентне.

"З'явився тут Яценюк. Ну хто ж його пускати буде? Тому з початку, під час виборчої компанії, це були штаби Тимошенко і Януковича, які воювали зі мною. Сьогодні Янукович зайнятий більше владою. Але вони дістануться - і до тих, і до інших", - сказав лідер "Фронту змін".

"А Тимошенко, звичайно, бореться за своє місце під сонцем. Я не збираюся боротися з Тимошенко. Я дуже чітко хочу це позначити. Це не моя справа. Моя справа - говорити з владою, доводити їй, що вона неправа і заставляти їх працювати на країну", - зазначив Яценюк.

Також Яценюк розповів за яких умов він "готовий підтримати" якісні реформи нової влади.

"Дилема для мене особисто, що робити, якщо влада запропонує абсолютно правильну реформу. Чи її підтримувати, чи не підтримувати. Ну, наче б то в сучасних політичних реаліях я повинен вилізти на танк і кричати, що ні в якому разі. Це злочинна влада. Тоді чим я відрізняюсь від усіх попередників?", - заявив Яценюк.

"Якщо в країні буде запропонована дійсно якісна реформа, і ця реформа буде слугувати для країни здобутком в економічному плані, в плані інвестицій, в плані добробуту населення, в плані покращення іміджу країни, я вийду і скажу: "Ну ви знаєте, в принципі, браво", - сказав політик.

За матеріалами: Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Яценюк не збирається воювати з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі